Hakkımızda                            


Bizimle İletişime Geçin                                    

Erdal tekstil 1981 yılında Malatya’da bebe konfeksiyonu ve yan ürünleri imalat ve satışı yaparak başladı.1989 yılında Bursa’da yeni yatırımlar yaparak faaliyetlerine devam etti.

Tekstil sektöründe gömleklik kumaş üretimine başladı. Bay ve bayan gömleklikte, çocuk giyiminde kaliteli ürünleri piyasaya arz ederek her geçen gün koleksiyonunu genişletti.

Yerli gömlekliklerini kendi dokuma tezgâhlarında, ithaller ide uzak doğudan ham kumaş olarak getirterek özgün desen ve renklerini oluşturdu.
Aylık üretim kapasitesini 60.000 metreye çıkartarak pamuk polyester triko ton kumaşta yeni desen ve renkler yarattı. Ayrıca ürettiği kumaşlara baskı yaparak ekose desenler ve çizgili desenler yapmaktadır.

Erdal tekstil Bursa’nın göz bebeği Buttim İş Merkezinde kurduğu satış mağazaları ile tüm Türkiye geneline kaliteli ürünlerini, yüzlerce özel renk seçenekleri ile sunmaktadır.

Erdal Tekstil sizinle çalışmaktan her zaman gurur duyar.
VİZYONUMUZ 

 Kaliteli, sağlıklı, güvenilir ve hızlı servis.
MİSYONUMUZ 

 Müşteri memnuniyeti ve hassasiyeti ön planda tutarak, AR-GE ve ÜR-GE Arttırılarak ihracatta gözle görülür bir başarı elde etmek ve daha çok istihdam oluşturmaktır.
Ara